Piñabar - Ananasmaskin som skalar och skivar ananas på 20 s | Una Fruta
Välj en sida

Piñabar

Piñabar är en spännande nyhet och den mest innovativa ananasskivaren på marknaden idag. Piñabar har ett patenterat system som skalar och skivar en ananas på bara 20 sekunder och sedan serverar fräsch skivad ananas i en behållare. Inga konserveringsmedel och andra tillsatser – bara färsk ananas.

Piñabar både passar in och sticker ut

Piñabar sticker ut och skapar uppmärksamhet där maskinen ställs upp. Maskinen kan enkelt integreras i butikens layout och designen kan anpassas för att passa den övriga butiksinredningen. Piñabar ger ett mervärde som engagerar och intresserar. Placera Piñabar direkt i anslutningen till frukten så får kunden en effektivare service med färsk skivad ananas.

Ökad merförsäljning

Öka din försäljning med Piñabar. På den globala marknaden kan en ökning av ananasförsäljningen ses med upp till 800%. Utöver det går det att identifiera en minskning av svinn och en ökning av kategoriförsäljningen.

Enkel att använda

Piñabar är en mycket lättanvänd maskin som maximerar användarupplevelsen. Lägg i en färsk ananas och placera burken i hållaren, sen är maskinen redo att användas. Ett knapptryck senare kan du se ananasen skivas och placeras i burken. Färsk ananas – snabbt och enkelt.

Enkel att underhålla

Piñabar är lätt att rengöra tack vare att knivarna enkelt demonteras och kan diskas i diskmaskin. Maskinen kan också lätt flyttas runt och passar direkt med sina standardmått bredvid de flesta detaljhandelshyllor. Piñabars maskiner är certifierade enligt rådande livsmedels- och säkerhetskrav.

Kunder världen över

Piñabar har ökat ananasförsäljningen avsevärt och väcker uppmärksamhet över hela världen. Det är det en unik upplevelse med färsk frukt året runt i butiken. Piñabar erbjuder möjligheter att öka merförsäljningen inom sitt segment.

För leverantörer och återförsäljare är det ett extra varumärkesverktyg som skapar nya relationer. Det går att se att försäljningen av ananas ökat med upp till 800% runt om i världen.

WordPress Video Lightbox