Juicemaskiner/ juicepressar från Zummo | Una Fruta
Välj en sida

Professionella juicemaskiner/ juicepressar

Juicemaskiner från Zummo

Zummo Nature

Inspirerad av naturen lanserar Zummo sin nya generation av professionella automatiska juicemaskiner/ juicepressar.
Mycket mer exakta men utan att frångå det som gjort Zummos juicemaskiner unika – Nu med den vertikala juiceutvinningen EVS. Zummo Nature är här för att stanna med förbättringar i hela sortimentet och med en nytt utseende som håller en elegant tidlös design.

Z1 Nature

Det mest rekommenderade alternativet för företag med hög juiceförbrukning.

Z06 Nature

Den perfekta juicemaskinen för större ytor och serveringar.

Z14 Nature

Juicemaskinen Z1 Nature är Zummos mest kompakta modell.

Z40 Nature

Den perfekta juiceren att tillgodose behoven hos stora ytor.

Inspirerad av naturen

Nature har som namnet avslöjar inspirerats av naturen.  Tanken har varit att återspegla styrkan, elegansen och tidlösheten hos de element som naturen erbjuder: mineraler, trä, metall och jord. Med denna princip som utgångspunkt sätter Juicemaskinerna i serien Nature fokus på material och färg – neutralt, diskret och elegant. Designade för att diskret ta plats i lokalerna där de används, men samtidigt framhäva kvalitet och funktion på bästa sätt.

Vad som utmärker Zummos juicemaskiner

Med introduktionen av serien Nature blir Zummo juicemaskiner/ juicepressar nu ännu effektivare.

Zummo Nature Juicemaskiner har det exklusiva extraktionssystemet EVS (Efficient Vertical System), men nu i en förbättrad version: EVS Advanced. Juicextraktionspaketet som hittills använts, som extraherade skalen från den pressade frukten med hjälp av elastiska band, har i serien Nature ersatts av den nya EVS Advanced, som istället består av räfflade bollar och ribbade blad.

Vilka förbättringar innebär EVS Advanced?

  • Ökad hållbarhet: Eftersom det inte finns några elastiska band finns det inga svaga punkter, något som kunde påverka bladets optimala funktion.
  • Större funktionalitet: Undvik underhåll, till exempel byte av brutna eller slitna packningar. Rengöring av maskinen är också mycket lättare.
  • Större utbyte: den nya lösningen innebär en högre juiceutvinning. Tack vare den nya designen kan upp till 10% mer juice utvinnas.

Automatiskt rengöringssystem

En av Zummos främsta egenskaper är att juicemaskinerna är så lätta att använda. I linje med detta har Zummo utvecklat ett automatiskt rengöringssystem. Detta finns som standard i Naturemodellerna Z06, Z14 och Z40.

Hur fungerar det? Det automatiska rengöringssystemet förbättrar juicemaskinens utvinning tack vare det automatiska rengöringsfiltret. Filtret  har en rem av polyuretan som drivs av en motor som aktiveras varje gång juicemaskinen används. Remmen rensar filtret genom att sopa bort kärnor och massa som finns kvar från juiceutvinningen. Resterna  hamnar sedan i samma behållare där skalet av den pressade frukten uppsamlas.

Hur förbättrar Auto Cleaning System din Zummoupplevelse?

  • Större oberoende: Du kan tillbringa mer tid på andra uppgifter eftersom du inte behöver sköta rengöring av juicemaskinens filter under arbetspasset.
  • Större kundnöjdhet: Den pressade juicens väg till glaset är kortare, då det inte finns några rester som hindrar genomrinningen. Detta ger en renare juice och en mer naturlig smak.
  • Högre utvinning: Det automatiska filtret är per automatik alltid rent, utan uppsamlade rester, vilket gör att inte en endaste droppe juice slösas bort när den passerar genom filtret.
WordPress Video Lightbox